Om D3 System

D3 System vil gerne være det naturlige valg for alle produktionsvirksomheder i Norden, der arbejder med overfladebehandling.

Derfor er vi også repræsenteret med kontorer i Danmark (Herlev), i Sverige (Malmö, Kristinehamn, Motala & Jönköping) samt forhandlere i Norge.

Vi har et bredt produktsortiment.

D3 System er leveringsdygtig i fuldautomatiske lakerings-/pulveranlæg og samarbejder med det svenske Greiff Industrimiljö AB og SCS Finishing AB, der begge er en del af D3-koncernen.

  

D3 System varetager salg, distribution og servicering af avanceret lakeringsautomatik i form af b+m surface systems robotter, 2K- og 3K-udstyr etc. samt tilhørende computerstyrede mixer- og overvågningssystemer.

D3 System er forhandler i Norden af miljøprodukter fra firmaet Zeller+Gmelin. Derfor er vi altid leveringsdygtige i de sidste nye produkter på markedet.

Zeller-Gmelin

 

 

D3 System forhandler destillatorer fra firmaet IST - Italia Sistemi Tecnologici. Vi projekterer og leverer komplette aggregater til destillering af opløsningsmidler, hvor opløsningsmidlerne ønskes genanvendt.

D3 System forhandler forbrændingsanlæg fra amerikanske Munters. Anlæggene renser luften og afbrænder opløsningsmidlerne fra malekabiner, således at det ikke påvirker maleprocessen.